30/12/11

Η φασιστική Γερμανία δεν πέθανε ποτέ


Γερμανός Ναζί προφήτεψε, αμέσως μετά τον πόλεμο, την «ολική επαναφορά» του Ραιχσταντ. Διαβάστε και φρίξτε!
Βρήκαμε ένα απόκομμα από ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας του 1995 που αναφέρεται στα λόγια ενός αξιωματούχου που με ανατριχιαστικό τρόπο προβλέπει το πώς θα εξελιχθεί η Γερμανία. Ελπίζουμε, όλα τα νεοναζί απότοκα του Χιτλερισμού να γνωρίζουν σήμερα, πως η δική τους η γενιά επιστρέφει στην κατάντια του 50 και του 60, επιστρέφουν ως μετανάστες στη Γερμανία, σε μια Γερμανία που μισεί τους μετανάστες όπως μισούσε τους Εβραίους. Ισως ακόμα και κάποιες από αυτές τις ανώμαλες νεαρές ψυχές των «ξενοφοβικών» που θεωρούν τους μετανάστες ό,τι πιο κακό έχει γίνει στη χώρα μας, να βρεθούν οι ίδιες στη θέση τους, αναγκασμένοι από τα πράγματα να μεταναστεύσουν σε μία από τις ακροδεξιο-κρατούμενες χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Νορβηγία. Θα μας αρέσει να είμαστε οι νέοι «αλβανοί» της Ευρώπης;


 Ακουσα μιαν ιστορία, για μια συμπατριώτισά μας που ζει στη Γερμανία και πούλησε ένα πιάνο για να τα βγάλει πέρα. Όταν πήγε στην τράπεζα να καταθέσει το ποσόν των 3.000 ευρώ που έβγαλε από την πώληση, ο ταμίας δεν δέχτηκε την κατάθεσή της επειδή είναι ελληνίδα. Μάλιστα, με το θόρυβο που δημιουργήθηκε, ενεπλάκη και διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας που της εξηγησε, ότι επειδή είναι ελληνίδα, θια πρέπει να εξηγήσει που και πώς απέκτησε αυτό το «μεγάλο» ποσόν. Το θέμα εφτασε ως την Ελληνική πρεσβεία.
Την ίδια στιγμή, οι εντόπιοι «εκπρόσωποι» της κυβέρνησης δείχνουν την πλήρη υποταγή τους στη…γερμανική ισχύ, τρέχοντας σα σκυλάκια να παραχωρήσουν τεράστιες εκτάσεις στο πρόγραμμα Helios με το οποίο όπως είναι γνωστό, επιδιώκουν να επενδύσουν οι Γερμανοί σε φωτοβολταϊκά αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο της χώρας μας, προς όφελός τους.
Από την άλλη πλευρά, δεν ήταν καθόλου τυχαίο που πριν από λίγες μέρες ένα από τα πολυπληθή κινηματα των Αθηνών ετοίμαζε συλλαλητήριο με άγριες διαθέσεις έξω από τη γερμανική πρεσβεία και με αίτημα «να φύγουν οι Γερμανοί κατακτητές από την Ελλάδα. Να τους γνωρίσουμε ότι οι συμβάσεις που θα υπογράψουν με την κυβέρνηση των δωσιλόγων του Παπαδήμου, με τις οποίες θα επιχειρήσουν να κλέψουν τον εθνικό μας πλούτο, αλλά και τις ιδιωτικές περιουσίες μας, θα τις ακυρώσει ο λαός όταν θα αναλάβει την εξουσία.» Τελικά το συλλαλητήριο ματαιώθηκε – αλλά δείχνει που έχουν φτάσει τα πράγματα.
Την ώρα που στη Γερμανία είναι διάχυτο το μίσος εναντίον των Ελλήνων – μίσος που έχει καλλιεργηθεί από τις λαϊκές φυλλάδες – εμείς συνεχίζουμε και πηγαίνουμε στο LIDL και συνεχίζουμε να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα όπου τα βρούμε.
Κι ας υπάρχουν οι καμπάνιες «αγοράζω ελληνικά». Δε μας λένε όμως τι «να μην αγοράζω», μια και τα ελληνικά προϊόντα όσο πάνε και λιγοστεύουν.
Όμως η Γερμανική ισχύς, είναι η εξαγωγική της δύναμη. Ακόμα και μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, μπορεί να κάνει τεράστιο όγκο εισαγωγών από τη Γερμανία, την ώρα που ενώ οι Γερμανοί μας χρωστάνε από την εποχή του πολέμου, μας ζητάνε και τα ρέστα. Μήπως είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να τρίξουμε λιγάκι τα δόντια στους Γερμαναράδες; Μήπως να σταματήσουμε να αγοράζουμε οτιδήποτε γερμανικό, από τρόφιμα έως ηλεκτρικές συσκευές; Μήπως ήρθε καιρός να μποϋκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates