Ιστολογιο του Γιωργου Γυπακη

Ιστολογιο του Γιωργου Γυπακη
News Update :
Home » , » ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ & ΠΑΝΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ & ΠΑΝΙΔΑΣ

Penulis : editor on 23/2/13 | 9:43 π.μ.

Την Κυριακή 24/02/2013 στο Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Κατασκευές για μικρά παιδιά".
Από τις 15:30 και μετά θα βρισκόμαστε στο μικρό ελαιώνα (στο δρόμο από την είσοδο προς το Μουσείο) στο χώρο του οποίου θα τοποθετηθούν ποικίλες κατασκευές που συνθέτουν μια εναλλακτική πρόταση παιδικής χαράς, προσαρμοσμένη επάνω στα στοιχεία του τοπίου και βασιζόμενη στις δραστηριότητες των παιδιών που αυτό εμπνέει. Η σύνθεση των κατασκευών μπορεί να μεταβληθεί επιτρέποντας μια συνεχή εναλλαγή σκηνικού, αφορμή για νέο παιχνίδι.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Μουσείου παρουσίαση της φιλοσοφίας που διέπει το σχεδιασμό υπαίθριων παιχνιδιών και χώρων μάθησης η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση της μαθησιακής ικανότητας μέσα από περιβάλλοντα και αντικείμενα που συμμετέχουν στη διαπαιδαγωγική διαδικασία. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος «Αρχιτεκτονική της Μεταβλητότητας: Χώροι για Παιδιά» που πραγματοποιείται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει υπαίθριες δραστηριότητες, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 στο χώρο του Μουσείου.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Φόρτωση...
View My Stats

Twitter Updates

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website | Powered by Blogger