26/12/13

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 29/12

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και την λειτουργία των καταστημάτων εκείνη την μέρα, ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι μας παραδόθηκαν χαρτιά με τις υπογραφές της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων από όλους τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους των Χανίων οι οποίοι μας δηλώνουν ότι την Κυριακή 29/12 θα έχουν ανοικτά τα καταστήματα τους ( 10.00π.μ -18.00μ.μ) με δική τους ευθύνη και παρά του ότι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει επίσημη άδεια. Το ίδιο μας πληροφόρησαν ότι θα πράξουν και τα δικά τους μέλη, οι πρόεδροι των συλλόγων της Δημοτικής αγοράς ( Κος Τραχαλάκης ) και κρεοπωλών ( Κος Κουρομιχελάκης).
Βασικό επιχείρημα όλων είναι ότι παραδοσιακά τα καταστήματα είναι ανοιχτά την τελευταία Κυριακή του χρόνου και το καταναλωτικό κοινό έχει συνηθίζει να κατεβαίνει για ψώνια και για βόλτα.
Δεδομένης δε, της χαμηλής αγοραστικής κίνησης των προηγούμενων ημερών, κρίνουν επιβεβλημένη την ενέργεια αυτή και καλούν τους Χανιώτες καταναλωτές να κατέβουν στην αγορά και να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.
Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων σέβεται την πλειοψηφία και την άποψη των μελών του που ούτως η άλλως αυτούς υπηρετεί, τονίζει όμως πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα τυπικοί σε ότι αφορά την νομοθεσία για τους εργαζόμενους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates