20/6/14

Καλημέρα με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ο Βάμβουκας (σας τάλεγα εγώ...)

Ακόμα δεν έκατσε στη δημαρχιακή καρέκλα και "τάζει" αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ο κ. Βάμβουκας. Εξάλλου ο ίδιος τις υπερψήφισε (τις αυξήσεις) δυό φορές την τετραετία που πέρασε.
Διότι ο φίλος του ο Σκουλάκης, αυτός που  κατέστρεψε και τη χώρα και το δήμο Χανίων, φρόντισε να του αφήσει έλλειμα 2,5 εκατομμυρίων. Αμ, η διαχείριση των κοινών είναι εύκολη έτσι: έχεις έλλειμα; αρμέγεις τους δημότες σου. Αλλα αυτά τα λέγαμε πριν τις εκλογές. Πέρα από μια "νότα" κεντροαριστερού ελιτισμού και μεγαλοαστικά αρώματα μικρές διαφορές θα δείτε από Σκουλάκη σε Βάμβουκα.
Και κάτι ακόμα: στις 24 Απριλίου αυτά τα έγραφα στο facebook ότι θα γίνουν και κάποιος ανόητος που το παίζει μηντιάρχης με κατηγορούσε δημόσια, γιατί τού θιξα τον υποψήφιο:
"Ο Δήμος στα χέρια του Βάμβουκα: 1) Μέσα στον 1ο χρόνο προκειμένου να γίνει διαχείριση με βάση το πρόγραμμα, αυξάνονται τα δημοτικά τέλη. 2) Αρχές του 2ου χρόνου αρχίζουν οι προστριβές μεταξύ Περράκη - Κεμεσίδη. Δυσλειτουργία παρατηρείται στη δημοτική αρχή. Οι Μητσοτακικοί του συνδυασμού συγκρούονται με τους Πασόκους. 3) Εντός του 2ου χρόνου, αρχίζουμε να συζητάμε ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΥΑΧ - ΔΕΔΙΣΑ ενώ έχουν προηγηθεί απολύσεις.Στα σχήματα των ιδιωτικοποιήσεων εκδηλώνουν ενδιαφέρον η Τράπεζα Χανίων και ο Μπόμπολας. Ξεκινάει συζήτηση για τη μετεγκατάσταση καυσίμων από τον Αγιο Νούφρη στο Μαράθι. Ενδιαφέρον εκδηλώνουν οι Βαρδινογιάννης και Μελισσανίδης. Σύγκρουση Μητσοτακικών με Βάμβουκα 4) Στον 3ο χρόνο, ο Δήμος θα είναι αδύνατο να λειτουργήσει λόγω έλλειψης προσωπικού. Συνεργασία με Γερμανούς για την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου. Οι χρόνοι είναι σχετικοί. Οι προβλέψεις βασίζονται σε δεδομένα."
Στο πρώτο επιβεβαιώθηκα ήδη. Στα άλλα, θα επιβεβαιωθώ επίσης νωρίτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates